Who am I?

Elke dag weer, mijn passie en mijn droom. Of is het toch de Zijne?

Ken je dat? Dat je s'morgens wakker wordt en onwijs veel zin hebt om naar je werk te gaan? Niet omdat het thuis stom is, maar omdat je je werk je passie is.


Mijn naam is Chanien Galama en ik heb het voorrecht om dit elke dag opnieuw te doen. Nouja elke dag...

Ik heb natuurlijk mijn gezin, die zijn voor mij het allerbelangrijkste. Misschien zie je ze wel eens voorbij komen op insta, die 3 knappe koppen. Vita ongetijwfeld het meeste, want tja, dat is nou eenmaal een meisje die van shoppen en vooral veel kleding houdt. Is natuurlijk ook niet zo gek als je mama een eigen kinderkleding winkel heeft.

Roxx die combineert er trouwens ook graag op los. Jian, met zijn mooie gebruinde huid, die je werkelijk alles aan kunt trekken. En Emil, die vindt het allemaal allang prima. Want waar ik vroeger bergen met kleding kocht voor onze kids, koop ik ze nu in voor de winkel en kan ik elke dag andere kids in de leukste creatief steken.


En ik? Ik ben er nog steeds van overtuigd dat de winkel het werk is van God.

Dat dit zijn plan is voor mijn leven. Althans voor nu.


Dat ik door mijn passie en liefde een stukje van Zijn liefde mag laten zien. En zo Zijn licht mag laten schijnen door mij heen.


XoXo

Chanien


43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact 

info@kidsbymom.nl

Tel: 06-24874471

KVK: 69097526

BTW: NL002150476B5

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:30 - 17:30​​​

Woensdag: 09:30 - 17:30

Donderdag: 09:30 - 17:30

Vrijdag: 09:30- 21:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten

Volg ons!

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 by Kids by mom