Kleding waar mama stiekem een beetje jaloers op is...

Vanaf een jaar of 3 heeft mijn dochter al een eigen mening qua kleding. Het veelgehoorde advies van twee kledingsetjes klaar leggen en dan het kind laten kiezen, werkte bij haar echt niet. Dus onder het mom van ‘pick your battles’ heb ik haar altijd ’s ochtends zelf laten kiezen wat ze aan wilde. Soms zorgde dit voor combinaties waarvan ik dacht “Help!”, maar soms verraste ze me ook echt positief.

Kleding kopen zonder dat ze er bij is, werkt dus niet. Want als ze iets niet leuk vindt, trekt ze het ook echt niet aan. Ik kocht voorheen vooral veel online, nadat dochterlief zorgvuldig had aangekruist wat ze graag wilde hebben of terwijl ze ongeduldig naast me zat mee te kijken op het scherm.  In het echt kleding shoppen is natuurlijk veel leuker, maar dit was niet altijd heel gezellig, want wat ik leuk vond, vond zij niet leuk en andersom.

Zo anders is het bij Kids by Mom. Chanien voelt feilloos aan wat zowel mama als kind leuk vinden. Mijn dochter wordt dan ook vaak met verschillende setjes de kleedkamer ingestuurd, en dan is het voor mij heel lastig kiezen (want mama heeft wel altijd het laatste woord ;)).  

Toch ben ik dan ook stiekem een beetje jaloers… Want hoe leuk is het dat je met diverse toffe setjes de kleedkamer in wordt gestuurd, die je eigenlijk allemaal top staan! Ik roep dan ook heel vaak: “Heb je dat ook in mijn maat?”. Eigenlijk hoop ik dat Kids by Mom ook nog een keer kleding gaat verkopen voor alle mama’s.  Maar tot die tijd ben ik al heel blij met leuke, hippe kleding voor eigenwijze dochters J


Elina, 30+/40- 

Mama van Lenny (8) en Aron (6)

Pedagogisch medewerker

Houdt van lekker eten, Instagram en (woon)winkelen

56 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact 

info@kidsbymom.nl

Tel: 06-24874471

KVK: 69097526

BTW: NL002150476B5

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:30 - 17:30​​​

Woensdag: 09:30 - 17:30

Donderdag: 09:30 - 17:30

Vrijdag: 09:30- 21:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten

Volg ons!

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 by Kids by mom