Kleding… en dan vooral de kleding voor mijn meiden… ik krijg er geen genoeg van!

Ik als mama van 2 meiden ga soms failliet aan het vullen van de kledingkasten. Wanneer de nieuwe collecties verschijnen ga ik naar de stad, ga ik iedere winkel in en trek ik daar de tofste items uit de rekken. Ik kocht eigenlijk nooit eerder merkkleding want ik vond het veel te prijzig. Ik denk dat de meeste ouders het wel herkennen: binnen no time lijken je kinderen uit hun kleding te groeien, zonde van die dure kleding toch?


Toch ben ik inmiddels echt teruggekomen op deze mening. Vorig jaar kocht ik in de zomer de complete wintergarderobe van mijn dochter bij Chanien in de winkel. Gedurende de winter kwam ik er steeds meer achter wat voor bizar kwaliteit verschil erin zat. De kleding die ik normaal gesproken kocht, en ook niet altijd goedkoop was, kon ik aan het einde van het seizoen echt weggooien. Het begon te pillen, werd dun en het was gewoon echt op. De kleding van Kids by mom heb ik opgevouwen en ligt boven klaar voor mijn andere dochter. Het is nog zo netjes, echt een verschil met wat ik gewend ben.


Geloof me, ik koop nog steeds goedkopere items! Maar ik zorg nu wel dat er een goede basis is van Kids by mom waar ik dit mee kan combineren. Wat ook een groot voordeel is, is dat Chanien mij daar heel goed bij helpt. Zij weet precies wat ik leuk vind, en welke items de basis in de kasten van de meiden vormen. En het gene wat ik vooral erg waardeer: zij denkt mee over het stylen, combineren en mijn daardoor portemonnee. Zo kan ik mijn faillissement iedere keer weer thuis verkopen aan mijn man… ;-)


66 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven