In de ban van..

Heel Nederland heeft het erover. Er is geen ontkomen meer aan. Het corona virus heeft ons land bereikt en verspreid zich in een rap tempo door het hele land. Lang waren we naïef en dachten we oh het is maar een griepje. En dat is het natuurlijk eigenlijk ook. Maar ik ben gaan inzien wat de impact is van dit virus. Mijn hoofd maakt overuren, 1 grote chaos daar in dat brein van mij.


Zo zijn mijn 3 kinderen thuis van school. En heb ik vanmorgen keurig netjes op alfabetische volgorde hun thuiswerk voor de komende weken. Petje af voor al die leerkrachten. Zoveel verschillende werkjes en stof. Diep respect..
En dan bedenk ik ineens chips, had ik wel moeten stoppen met die zwangerschapskleding, want over 9 worden er vast een hoop baby's geboren. Of er zijn juist mega echtscheidingen omdat al die kerels ineens thuiswerken. Wie weet is de winkel dan wel dicht, je weet het niet waar het naartoe gaat. We blijven positief en maken (hopelijk de juiste) moeilijke keuzes.


Goed, ik heb dus de beslissing gemaakt om voorlopig te kiezen voor mijn gezin. Het is onrustig voor hen dat ze ineens niet naar school moeten en als ze dan ineens zien dat mama 6 dagen aan het werk is, dan vind mijn moederhart dit erg zielig. Terwijl ze er normaal niets van merken. Vind ik het nu ineens een heel groot ding worden.


Oké ik moet aan de bak en een webshop vullen met producten. En oké ik heb mega facturen die betaald zullen moeten worden. En oké ik ben me ervan bewust dat als dit 3 maanden duurt, dat ik dan alweer bijna de wintercollectie in huis krijg. Hoe dan? Ik moet het even loslaten en accepteren dat ik dit niet zelf in de hand heb.


Maar als ik dan naar die 3 verschillende koppies kijk die me aankijken als ik een schoolwerkje aan ze uitleg, dan weet inw eer waar ik het voor doe. En waarom ik deze beslissing heb gemaakt. Mijn gezin staat op 1. Daar kan iedereen iets anders van vinden, maar ik kies bewust voor mijn gezin in deze bizarre moeilijke tijden. In deze tijden kies ik voor mijn gezin, en vertrouw ik op mijn God. En weet dat Hij het is die de wereld heeft overwonnen. Daar kan geen virus tegenop!


64 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact 

info@kidsbymom.nl

Tel: 06-24874471

KVK: 69097526

BTW: NL002150476B5

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:30 - 17:30​​​

Woensdag: 09:30 - 17:30

Donderdag: 09:30 - 17:30

Vrijdag: 09:30- 21:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten

Volg ons!

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 by Kids by mom